FSMVÜ | Oyun Teorisi
Oyun Teorisi

Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen Oyun Teorisi; Tüm stratejik ortamları analiz etmekte ve bu ortamlarda karar alma yöntemlerini açıklamakta temel bir araç olan Oyun Teorisi bugün ekonomiden biyolojiye, evrim teorisinden işletme ve insan kaynakları yönetimine, trafik düzenlemesinden müzayede tasarımına kadar oldukça geniş bir yelpazede uygulanmaktadır.

Eğitim daha önce Oyun Teorisi ile tanışmamış kişilere Oyun Teorisinin ne olduğunu, ne tür alanlarda uygunalabildiğini ve karar alma süreçlerinde nasıl yararları olabileceğini alternatif bir yöntemle göstermeyi hedeflemektedir.

Katılmak isteyen öğrencilerimizin 25.03.2016  tarihine kadar Hukuk Fakültesi Sekreterliğine İsim yazdırmaları gerekmektedir. Eğitime kayıt olan öğrencilerimizin devamlılığı zorunludur.

Kontenjan : 35 Kişidir.

Etkinlik Türü : Diğer