Judo Şampiyonası’nda Gümüş Madalya

25 Nisan 2016

Üniversitelerarası Judo Türkiye Şampiyonası’nda Hukuk Fakültesi öğrencimiz Gülşah Emeksiz Türkiye 2’ncisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversitelerarası Judo Türkiye Şampiyonası'nda, bayanlar açık sıklet müsabakalarında mücadele eden Hukuk Fakültesi birinci sınıf öğrencimiz Gülşah Emeksiz, Türkiye 2’ncisi olarak Üniversitemizi gururlandırdı. Üniversitelerarası Judo Türkiye Şampiyonası, 21 Nisan 2016’da 50 üniversitenin katılımı ile Zonguldak’ta yapıldı.

Madalyasını alan Gülşah Emeksiz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Kudret Doğan, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Şube Müdürü Levent Akbulut ve personeli Zafer Şahinoğlu ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Musa Duman’ı ziyaret etti. Başarılarının devamını dileyen Rektör Duman, öğrencimize hediye çeki takdim etti.