2018-2019 Akademik Yılı Açılış Dersi

2018-2019 Akademik Yılı Hukuk Fakültesi Açılış Dersi Medeni Hukuk Anabilim Dalı  Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Cumhur ÖZAKMAN tarafından yapıldı. Açılış dersi öncesi Milletlerası Hukuk Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Naim DEMİREL, fakülteye yeni başlayan öğrencilere selamlama konuşmalarını gerçekleştirdi. Hukuk disiplini hakkında genel bir çerçevenin çizildiği açılış dersinin ardından, öğrenim hayatlarına yeni başlayan öğrencilerin bundan sonraki süreçlerinde ihtiyaç duyabilecekleri her alana dair işlevsel bilgiler verildi. Bu amaçla Öğrenci İşleri Daire Başkanı Emre BAYIR, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Kudret DOĞAN, Kütüphane Daire Başkanı Lütfü KILINÇ kendi başkanlıkları hakkında bilgiler verdi. Hukuk Fakültesi Sekreteri Kübra AKBULUT-KAYISI’nın fakültenin genel işleyişi hakkında verdiği bilgilerin ardından, dördüncü sınıf öğrencisi Çağlanur KARABULUT öğrenci gözüyle, öğrenimden sosyal hayata kadar geniş bir alanda, ihtiyaç duyulabilecek bütün konularda bilgi ve birikimlerini paylaşarak sorulara cevap verdi.

Katılımından dolayı Öğretim Üyelerimize ve Öğrencilerimize teşekkür eder, yeni eğitim öğretim yılında başarılar dileriz.