Dijitalleşme Çağında Hukuk Bildirileri Kitapta Toplandı

7 Ekim 2019

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ve Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi iş birliğiyle Nisan 2019’da düzenlenen Uluslararası Hukuk ve Toplum Konferansı (ICLAS 2019) bildirileri bir kitapta toplandı.

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Hukuk Fakültesi, hukuk ve toplum bilimleri alanındaki akademisyen ve çalışmaları bir araya getiren Uluslararası Hukuk ve Toplum Konferansı’nın sekizincisine ev sahipliği yaptı. Bu yıl “Dijitalleşme Çağında Hukuk” temasıyla düzenlenen konferans, dijitalleşme çağında insanların karşılaşacağı olası sorunları ve bu yeni çağda ihtiyaç duyulan hukuki düzenlemeleri geniş bir perspektif ile ele alınmıştı. Konferans bildirileri ilgilisine sunulmak üzere kitaplaştırıldı.

Ülkemizde Bilişim ve Teknoloji Hukuku kapsamında gerçekleştirilen ilk uluslararası program olma özelliğini taşıyan konferansta 10 ülkeden 72 bildiri sunuldu. “Dijitalleşme Çağında Hukuk” başlığıyla yayınlanan kitap, ICLAS 2019 Organizasyon Komitesi Başkanı, Hukuk Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Murat Oruç editörlüğünde baskıya hazırlandı.