İş Hukukunda Güncel Gelişmeler

Fakültemiz ve Hukuk Kulübümüz işbirliğinde "Dijitalleşen Dünyada Hukuk Söyleşileri" kapsamında 20.04.2020 Pazartesi günü "İş Hukukunda Güncel Gelişmeler" konulu ikinci söyleşi gerçekleşmiştir. Bu söyleşi de konuşmacımız  Türk Alman Üniversitesi Hukuk Fakültesi ve Fakültemiz İş Hukuku Dr. Öğretim üyesi Esra YİĞİT, öncelikle teknoloji ile iş hukukunun  etkileşiminden bahsetmiştir. Bu bağlamda hocamız, yüksek lisans tezi olan işyerinde İnternet ve e-posta kullanımının izlenmesi ve gözetlenmesi meselesini analiz etmiştir. Sonrasında ise uzaktan çalışma meselesine değinmiştir. Son olarak dinleyicilerden gelen gündeme ilişkin soruların hocamız tarafından cevaplanması neticesinde söyleşi sona ermiştir.