ADLİ TIP KURUMU GEZİSİ

Kariyer, Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi Pratik ve Uygulamalı İş Sahası Gezi Projesi

Hukuk Fakültesi ile Kariyer Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi işbirliği ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı desteğiyle 05.05.2015 Salı günü Adli Tıp Kurumu pratik iş sahası gezisi düzenlenmiştir.

Hukuk Fakültesi öğrencilerimizin katılımı ile Hukuk Fakültesi Sekreteri Kübra AKBULUT KAYISI ve Kariyer Merkezi Eğitim Koordinatörü Seda TÜRKYILMAZ’ın planlaması ile yapılan 3 saatlik gezimizde öğrencilerimiz, Adli Tıp Kurumu sistemi ve işleyişi hakkında bilgi aldılar. Adli Tıp Birinci İhtisas Kurulu Başkanı Uz. Dr. Ahmet Sadi ÇALDIR ve Doç. Dr. Sefa ÇELİK otopsi sırasında yapılması gerekenler ve Hukuk Fakültesi mezunlarının bu alanda alması gereken eğitimler hakkında bilgi verdiler.

Öğrencilerimizin teorik eğitimleri yanında pratik iş sahasında karşılaşacakları iş koşulları hakkında daha yakından bilgi edinmeleri amacıyla pratik iş sahası gezilerimiz periyodik olarak devam edecektir.