ADLİ TIP KURUMU ZİYARETİ 2
24 Aralık 2015

Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen 16.12.2015 tarihi Çarşamba günü öğrencilerimize yönelik  Adli Tıp Kurumu pratik iş sahası ziyareti gerçekleştirilmiştir.

Hukuk Fakültesi öğrencilerimizin katılımı ile 3 saatlik gezimizde öğrencilerimiz, Adli Tıp Kurumu sistemi ve işleyişi hakkında bilgi aldılar. Adli Tıp Birinci İhtisas Kurulu Başkanı Uz. Dr. Ahmet Sadi ÇALDIR ve Doç. Dr. Sefa ÇELİK otopsi sırasında yapılması gerekenler ve Hukuk Fakültesi mezunlarının bu alanda alması gereken eğitimler hakkında bilgi verdiler.

Öğrencilerimizin teorik eğitimleri yanında pratik iş sahasında karşılaşacakları iş koşulları hakkında daha yakından bilgi edinmeleri amacıyla pratik iş sahası gezilerimiz periyodik olarak devam edecektir.