DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜ İŞ SAHASI GEZİSİ
25 Aralık 2015

DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜ İŞ SAHASI GEZİSİ

Hukuk Fakültesi ve Kariyer, Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi işbirliğiyle 11 Aralık Cuma günü Bakırköy Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne pratik iş sahası gezisi düzenlendi.

Kariyer Merkezi Eğitim Koordinatörü Seda Türkyılmaz’ın planlamasıyla yapılan 2 saatlik gezimize Hukuk Bölümü öğrencilerimizden 15 kişilik bir grup katıldı. Bakırköy Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Uzmanı Elif Diker’in rehberliğinde öğrencilerimiz birimleri gezerek kurumun çalışma şekline dair bilgi aldılar. Seminer salonunda devam eden etkinliğimizde ülkemiz ceza adalet sistemi içerisinde yer alışının 10. yılında denetimli serbestlik sisteminin yapısı hakkında öğrencilerimize ayrıntılı bilgi verildi. Ayrıca Hukuk bölümü mezunu öğrencilerin kurumda çalışma imkanları hakkında da bilgi aktarımı sağlandı.