Elmadağ Avukatlık ve Danışmanlık Bürosu’ndan Meslek Hayatına Dair Yol Gösterici Deneyimler

Hukuk Fakültesi ve Kariyer Merkezi işbirliğiyle düzenlenen Elmadağ Avukatlık ve Danışmanlık Bürosu İş Sahası Gezisi 14 Nisan 2016 tarihinde gerçekleştirildi. Hukuk Fakültesi öğrencilerimizle Kariyer Merkezi Eğitim Koordinatörü Seda Türkyılmaz’ın katıldığı gezimizde Elmadağ Avukatlık ve Danışmanlık İnsan Kaynakları Uzmanı Bekir Çakmak bizlere eşlik etti.

Öğrencilerimiz için hazırlanan salonda Çakmak, kurumun tarihinden ve yapısından bahsederek kurum kültürünü öğrencilere tüm detaylarıyla anlattı. Ayrıca staj ve iş başvurusu yaparken dikkat edilmesi gereken noktaları öğrencilerle paylaştı. Öğrencilere CV hazırlarken yapılan hatalardan da bahseden Çakmak, CV'nin çok dikkatli hazırlanması ve bilgiler verilirken kronolojiye dikkat edilmesi gerektiğini belirtti. Sunumun ardından Kurucu Ortak Avukat Arabulucu Zeki Arıtürk, öğrencilerimize tecrübelerinden bahsederek yol gösterici bilgiler verdi.

Kurum içerisindeki tüm departmanları ziyaret eden öğrencilerimiz departman yetkilileri Genel Koordinatör Yılmaz Şahin ve İnsan Kaynakları Yöneticisi Mesut Aslan’dan iş yapısı hakkında bilgi aldılar.

Kurucu Ortak Avukat Cihat Gökdemir ise öğrencilerimizle birebir ilgilenip tecrübelerinden bahsederek eğitim hayatları boyunca katılmaları gereken seminer, eğitim programları, yurt dışı gezileri ve staj programları hakkında bilgilerini aktardı. Kendi yaşamından da örnekler veren Gökdemir, öğrencilerimiz için yol gösterici tecrübelerini paylaştı.