HUKUKTA KARİYER VE İLETİŞİM SEMİNERİ
30 Aralık 2015

Hukuk Fakültesi, Girişimcilik ve İnovasyon Kulübü ve Kariyer, Girişimcilik ve Mesleki Test Merkezi işbirliğiyle düzenlenen Hukukta Kariyer ve İletişim Semineri 21 Aralık Pazartesi günü Haliç Yerleşkemizde gerçekleşti.

Dünyanın önde gelen işletmelerine koçluk yapan ActionCoach Şirketi’nin Türkiye Kurucu Ortağı Özge TORAMAN, Hukuk Fakültesi öğrencilerimiz ile Hukukta Kariyer ve İletişim Semineri’nde buluştu.

T-HOS Hukuk Otomasyon Sistemi sponsorluğunda gerçekleştirilen ve iki oturumdan oluşan seminerin ilk oturumunda ‘Girişimcilik ve Hukuk’, ikinci oturumunda ise ‘Sözlü ve Bedensel İletişim’ konularına değinildi. Öğrencilerimizin sorularıyla interaktif bir ortamda geçen seminerde Hukuk öğrencilerimiz, sektörün geleceğine dair farklı bir bakış açısı kazanma fırsatı bulurken, kişisel gelişim ve iletişim teknikleri anlamında da faydalı bilgiler edinmiş oldular.

Seminer sonunda ActionCoach Türkiye Kurucu Ortağı Özge TORAMAN’a hediyesini Girişimcilik ve İnovasyon Kulüp Başkanı Muhammed Ümit ATEŞ takdim etti. Öğrencilerimiz için doyurucu bilgilerin  aktarıldığı seminerimiz fotoğraf çekimi ile son buldu.