FSMVÜ | Hukuk Hocalarımızdan İki Ders Kitabı
Hukuk Hocalarımızdan İki Ders Kitabı

15 Kasım 2017

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Murat Balcı ile Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Aydın’ın birlikte hazırladıkları Ceza Muhakemesi Kanunu ve İlgili Mevzuat ile Türk Ceza Kanunu ve İlgili Mevzuat kitapları Adalet Yayınevi tarafından yayımlandı.

Ceza Muhakemesi Kanunu ve İlgili Mevzuat kitabının önsözünde iyi hukukçunun tanımını yapan Balcı ve Aydın, iyi hukukçu olma sürecinde dini ve milli değerlerin öğrencilerin en iyi rehberi olacağını söylüyor. Şeyh Edebali’nin Osman Gazi’ye tavsiyesini hukuk öğrencilerine de örnek gösteren hocalarımız, kitabı, 15 Temmuz’da, Şehitler Köprüsü’nde genç yaşta şehit edilen Muharrem Kerem Yıldız, Barış Efe ve Mehmet Ali Kılıç’a ithaf ediyor.

İki kitap da Hukuk Fakültesi öğrencilerimize ders kitabı olarak hediye edildi.