Konya Alanya Antalya Gezisi

Üniversitemiz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Hukuk Fakültesinin ortaklaşa düzenlediği Konya-Alanya-Antalya gezimize Konya da yapılan kahvaltı, ardından Şems-i Tebrizi Türbesi , Şerafettin Camii, Mevlana Türbesi ve Konya Mevlana Müzesini ziyaretle başladı. Konya  için son durağımız olan Alaaddin tepesinin ziyaret edilmesinden sonra gezinin ikinci durağı olan Alanya’ya hareket edildi. Damlataş Mağarası, Kızıl Kule/ Tersane, Manavgat Şelalesinin görülmesinden sonra Gezinin son durağı olan Antalya’da Aspendos Antik Tiyatrosu, Düden Şelalesi, Yivli Minarei Antalya Kaleiçi Hadrian Kapısı, Marinanın ziyaret edilmesinden sonra gezimiz sone erdi. Üniversitemiz öğrencilerinin bol gezip hoşça vakit geçirdiği  Konya- Alanya- Antalya gezimiz 13 Mart 2016 Pazar günü istanbul’a hareket edilerek son bulmuştur. Geziye katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.