Anasayfa  |   İletişim  | EN
Hukuk % 25 Burslu
Hukuk
  YÖK ATLAS
FSMVÜ | Tek ders sınavı hk.
Tek ders sınavı hk.

Değerli Öğrencilerimiz,

Üniversitemizin Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim Yönetmeliğinin 34. maddesi gereğince; 05-06. Temmuz 2018 tarihleri arasında tek ders sınavı yapılacaktır.

Tek ders sınavından yararlanmak isteyen öğrencilerimizin aşağıda yer alan sınav formunu doldurup danışman ve program başkanı onay işlemini tamamlayarak, 02 Temmuz 2018 tarihine kadar, Hukuk Fakülte Sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir.

*Tek ders sınavına yalnızca mezun durumundaki öğrenciler katılabilir.

**Belirtilen süreye kadar başvuruda bulunmayan öğrenciler, tek ders sınavına katılma hakkı talep edemez.

Tek Ders Sınavı Koşulları

Kayıtlı olduğu diploma programından mezun olması için tek dersten başarısız durumda olan öğrencilere, dersin hangi yarıyıla ya da yıla ait olduğuna bakılmaksızın bir sınav (tek ders sınavı) hakkı verilir.

*Öğrenci daha önce almadığı veya devamsızlıktan kaldığı dersten tek ders sınavına giremez.

**Tek ders sınavı sonucunda en az 2,00 ortalamayı sağlayamayacak öğrenci tek ders sınavına giremez.

***Birden fazla başarısız dersi bulunan öğrenci tek ders sınavına giremez.

Tek ders sınav formu ekte sunulmuştur.

(Formun onay işlemleri tamamlandıktan sonra, Fakülte Sekreterliğine teslim edilmesi gerekmektedir.)