FSMVÜ | Uluslararası Alanda Medya ve İnternette Kişilik Hakkının Korunması Konulu Seminer

Üniversitemiz, Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenecek olan ‘’Uluslararası Alanda Medya ve İnternette Kişilik Hakkının Korunması’’ konulu seminer 26.12.2013 Perşembe günü saat 16:00’da Haliç Yerleşkesi A104 nolu salonda gerçekleştirilecektir. Seminer, Marmara Üniversitesi Milletlerarası Özel Hukuk Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sibel Özel ve Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Ömer Bağcı tarafından verilecektir.

Bilgilerinize arz ederiz.

. . .