Bakırköy Eğitim ve Kariyer Festivali’ne Katıldık

Üniversitemiz Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile araştırma görevlilerimiz Bakırköy Eğitim ve Kariyer Festivali’ne katılarak öğrencilerin Üniversitemizi yakından tanımalarını sağladılar.

Yeşilköy Polat Renaissance Hotel’de düzenlenen festivalde stant açan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü Sorumlusu Pınar Yılmaz iki gün boyunca standı ziyaret eden lise öğrencilerine Üniversitemizin etkin tanıtımını yaparken farklı bölümlerden araştırma görevlileri de öğrencilerin bölümlerle ilgili meraklarını, tereddütlerini giderdiler. İlk gün Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Arş. Gör. Muhammet Emin Şişman ve Hukuk Fakültesi Arş. Gör. Ömer Özmen Baştürk, ikinci gün Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Arş. Gör. Burcu Nimet Dumlu ve Hukuk Fakültesi Arş. Gör. Aynaz Uğur öğrencilerle alanlarıyla ilgili sohbet ettiler. Öğrenciler, Üniversitemizin tanıtım materyallerini alarak standımızdan ayrıldılar.