İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcısı Ziyareti
25 Aralık 2017

Hukuk Fakültesi tarafından düzenlenen Global Değişim Programı kapsamında Malezya’dan gelen öğrencilerimize yönelik düzenlenen İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Pratik İş Sahası gezimiz 22 Aralık 2017 tarihi Cuma günü gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimiz İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcısı Sayın Ahmet KUTLUBAY ile mesleki anlamda tecrübe ve deneyimlerinden istifade ederek, Ağır Ceza Mahkemesi, Çocuk Mahkemesi, Aile Mahkemesi, İş Mahkemelerini ziyaret ederek mahkeme sistemlerinin işleyişi hakkında bilgiler edinmişlerdir.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcısı Sayın Ahmet KUTLUBAY’ a ve öğrencilerimize eşlik eden Arş. Gör. Dilşah Büşra KARTAL’a, Arş.Gör. Ömer Faruk ÇELİK’e ve Uzman Serdar ÇÖP’e teşekkür ederiz.