Öğrencilerimiz 8. Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışmasında Fakültemizi Başarıyla Temsil Etti

Hukuk Fakültesi öğrencilerimiz, İstanbul Tahkim Merkezi bünyesinde gerçekleşen 8. Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışması’nın hem dilekçeler safhasında hem de sözlü duruşmalarda Fakültemizi başarıyla temsil ettiler. 04-05 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleşen ve Türkiye geneli hukuk fakültelerinin yoğun ilgi gösterdiği yarışma için, öğrencilerimiz sene boyunca cevap ve cevaba cevap dilekçelerini hazırlamak için azimle çalıştılar. Takımımız duruşmalar aşamasında da ilk gün davacı ve davalı olarak iki duruşmada yer aldı. İlk günkü duruşmalarda başarılı bulunan takımımız, üst turda çeyrek finale yükselerek ikinci gün de tekrar bir duruşmada avukatlık yeteneklerini sergilediler. Hem teorik hem de uygulamaya yönelik bilgi ve birikimlerini artıran öğrencilerimiz, aynı zamanda yüzlerce yarışmacı arasında başarılı performans göstererek yetkinliklerini de kanıtlamış oldular.

Yarışmaya katılan öğrencilerimiz: Mert Can Yenigün, Merve Havuz, Merve Karaçalı, Miraç Yılmaz, Yusuf Düzce.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.