2022-2023 Akademik Yılı Açılış Dersi ve Oryantasyon Programı

Hukuk Fakültesi 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Dersi Özel Hukuk Bölümü Ticaret Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Ersin ÇAMOĞLU tarafından 26 Eylül Pazartesi günü verilmiştir. Sayın ÇAMOĞLU, Fakültemiz öğrencilerine hukukun tarihi, hukukun önemi, hukukun üstünlüğü hukuk fakültesi öğrencisinin sahip olması gereken özellikleri başta olmak üzere çeşitli konularda bilgi-birikim ve tecrübesi çerçevesinde değerli ve faydalı bir ders vermiştir. Kıymetli konuşmaları ve katkıları için Sayın Prof. Dr. Ersin ÇAMOĞLU hocamıza teşekkürlerimizi arz ederiz.

Açılış dersinin akabinde Dr. Öğr. Üyesi Pınar UZUN ŞENOL, Arş. Gör. Süleyman Yasir ZORLU ve Hukuk Fakültesi öğrencisi Burak BOYLU tarafından Fakültemize yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine yönelik bir oryantasyon programı gerçekleştirilmiştir. Bu program kapsamında fakülteye adaptasyon süreci, ders seçimi, derslerin işlenişi, sınavların düzeni ve kuralları başta olmak üzere öğrencilerimize bilgi verilmiştir. Katkılarından dolayı değerli hocalarımıza ve öğrencimize teşekkür ederiz.