Fakülte Öğrencilerimiz Arabuluculuk ve Tahkim Yarışmalarında Fakültemizi Başarıyla Temsil Etti

İstanbul Tahkim Merkezi tarafından düzenlenen ve Türkiye genelinde birçok fakültenin temsil edildiği Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışması’na bu sene Arabuluculuk Yarışması da eklendi. Pandemi tedbirleri kapsamında çevrimiçi gerçekleşen yarışmalarda Fakültemizi, her iki yarışmaya da katılan Abdurrahman AKYOL, Cemal ÖZCAN, Feyza Nur YAYA, Hilal Nur KASAPOĞLU, İrem YÜRETÜRK, Yaşar ÖZKAN temsil ederek yoğun ve yorucu hazırlık süreçlerinin ardından hem dilekçe yazımı hem de sözlü savunma süreçlerinde başarılar elde ettiler.

Genç ISTAC VI. Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışması Arabuluculuk Görüşmeleri 19 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilirken; Tahkim Yarışması 12 ve 13 Mayıs 2022 tarihlerinde iki turda devam eden karşılaşmalarla tamamlandı.

Bu süreçte büyük emek veren ve Fakültemizi başarıyla temsil eden arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.