Öğrencilerimiz 7. Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışmasında Fakültemizi Başarıyla Temsil Etti

Fakültemiz öğrencileri, İstanbul Tahkim Merkezi bünyesinde gerçekleşen 7. Geleceğin Tahkim Avukatı Yarışması’nın hem dilekçeler safhasında hem de sözlü duruşmalarda Fakültemizi başarıyla temsil ettiler. Bu sene üç takım olarak katıldığımız yarışma sürecinde, sene boyunca cevap ve cevaba cevap dilekçelerini hazırlamak için azimle çalışan öğrencilerimiz, Mayıs ayında yapılan duruşmalar aşamasında da davacı ve davalı olarak iki duruşmada yer aldı. Türkiye genelinden bütün fakültelerden öğrencilerin katıldığı bu yarışmada, öğrencilerimiz hem teorik hem de uygulamalı alanlarda kendilerini geliştirme imkanı buldu. Yarışmada; Bilge Tarhan, Burak Boylu, Elif Şule Baharçiçek, Furkan Gülkan, Gülmeryem Mermut, Halil Emirhan Yalduz, Hanife Sarıhan, İrem Yürektürk, Kübra Yiğit, Melike Er, Meryem Kaya, Nur Beyza Çelik, Sinan Şen, Zeynep Kiracı yer aldı. İrem Yürektürk ve Meryem Kaya ise başarılı bulunarak üst tura çıktı.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.