PROF. DR. MEHMET AKİF AYDIN'IN AÇILIŞ DERSİYLE YENİ DÖNEM BAŞLADI

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Hukuk Fakültesi  her sene olduğu gibi 2024-2025 eğitim öğretim yılına da akademik kadrosu ve öğrencileriyle birlikte gerçekleştirdiği “Açılış Dersi” ile başladı. Ders, öncelikle Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat BALCI ’nın selamlama ve tanışma konuşmasıyla başladı. Fakülteye yeni başlayan öğrencilerin öğrencilik hayatları boyunca ilke edinmeleri gereken önemli noktalara vurgu yapan Balcı, FSMVÜ Hukuk Fakültesi’nin bir aile olduğunu belirterek aileye yeni katılanlara hoş geldiniz dedi.

Ardından Medipol Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Mehmet Akif Aydın, öğrencilerin 'Tanzimat Dönemi Kanunlaştırma Hareketleri ve Mecelle' konulu ilk dersini gerçekleştirdi. Ardından akademik kadronun toplu hatıra fotoğrafı çektirmesiyle programın ilk bölümü sona erdi.

Katılımcılara ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.