ÖĞRENCİLERİMİZ TAHKİM YARIŞMASINDA İKİNCİLİK ÖDÜLÜNÜ KAZANDI

Bilkent Üniversitesi bünyesinde gerçekleşen Türkiye genelindeki bütün hukuk fakültelerinin katılımına açık olan Kurgusal Tahkim Yarışması’na, Fakültemizden iki farklı takım ile katılım sağlandı. Yazılı dilekçeler aşamasından sonra sözlü duruşma aşamaları 24-25 Haziran 2023tarihlerinde Ankara’da yüz yüze gerçekleşen yarışmada, Fakültemizden katılan takımlardan biri birinci olurken diğer takımımız da yarı finalde birinci olan takımla yarışarak ikinci oldu. Abdulsamet Ağar, Hüseyin Talha Günver, Kamil Can Toplu, Mehmet Emin Gürgür, Zübeyir Veli Ergiden’den oluşan takım yarışmalardaki başarılarıyla hem hakemlerden övgüler alırken hem de karşılaştığı diğer takımları geride bıraktı.

Öğrencilerimizi Fakültemizi bu gururu yaşattıkları için tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.