Cenevre Dijital Hukuk Araştırma Kolokyumu

Cenevre Üniversitesi (İsviçre), Harvard Üniversitesi (ABD), Renmin Üniversitesi (Çin), Ottowa Üniversitesi (Kanada), Institute for Technology and Society of Rio (Brezilya) ve Louvain Üniversitesi (Belçika)’nin hukukun dijitalleşmesi konusunda önde gelen ülkelerden seçkin uzmanların katılımıyla her yıl gerçekleştirdiği “Geneva Digital Law Research Colloquium” (Cenevre Dijital Hukuk Araştırma Kolokyumu) başlıklı kolokyum serisinin sekizincisi 22.06.2023 tarihinde Cenevre’de düzenlenmiştir.

Kolokyuma “AI and Corporation Management-A Comparative Analysis” (Yapay Zeka ve Şirket Yönetimi – Mukayeseli Bir İnceleme) başlıklı tebliği ile davetli konuşmacı olarak katılan Hukuk Fakültemiz Ticaret Hukuku Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Salih Tayfun İNCE’yi tebrik ederiz.